Σάκοτα: «Στην Τσεχία θα παίξουμε πιο έξυπνα»

Ο τεχνικός της ένωσης για όσα ακούγονταν πρίν τον αγώνα και για το ματς με την πρωταθλήτρια Τσεχίας.

Σάκοτα: «Στην Τσεχία θα παίξουμε πιο έξυπνα»
eurokinissi

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στο γεγονός ότι η Νίμπουρκ έχει αυτή τη στιγμή τεράστιο αβαντάζ, αλλά και σε όσα ακούγονταν πριν το παιχνίδι μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την πρωταθλήτρια Τσεχίας.

Ο τεχνικός της Ένωσης παρόλα αυτά εξέφρασε εμπιστοσύνη στην ομάδα του, υπογραμμίζοντας ότι στη ρεβάνς «θα παίξουμε πιο έξυπνα».

«Δεν ξέρω τον λόγο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς, ειδικά στο ξεκίνημα», είπε αρχικά ο Σάκοτα και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές. Δεν παίξαμε και έξυπνα όμως. Είναι απίστευτο το πώς δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη. Έτσι είναι το παιχνίδι, κάποιες φορές επιλέγεις να παίξεις με λάθος τρόπο. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα το παιχνίδι της Νίμπουρκ. Ίσως το σκοράρισμα. Όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος μιλούσε για τη Στρασμπούρ και το Final Four, ξεχνώντας πως βγήκαμε τρίτοι στον όμιλο, δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας. Ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει μια διαφορά δέκα πόντων. Θα παίξουμε πιο έξυπνα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει τεράστιο αβαντάζ για τη Νίμπουρκ. Η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να παίξουμε δίχως Μαυροειδή και Καββαδά. Είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι γι΄ αυτού του είδους παιχνίδια».

O Κέβιν Πάντερ,από την μεριά του, είπε: «Έπρεπε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτοί έπαιξαν εξαιρετικά σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά χάσαμε κάπως την εποικοινωνία μας, κάποια στιγμή μειώσαμε στους 6-7 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια».