Kηδεία Κ. Αγγελόπουλου: Το «παρών» ο αδελφός του Θεόδωρος και τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιώργος

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου - Το «παρών» έδωσε τόσο ο αδερφός του, Θεόδωρος, όσο και τα παιδιά του, Παναγιώτης και Γιώργος.

Kηδεία Κ. Αγγελόπουλου: Το «παρών» ο αδελφός του Θεόδωρος και τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιώργος

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) έγινε η κηδεία του ευπατρίδη της βιομηχανίας Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, πατέρα των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου.

Το αντίο της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε «έναν μεγάλο Ολυμπιακό», στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, με την κατάσταση της υγείας του τα τελευταία χρόνια να έχει χειροτερέψει. Ήταν μέλος μιας ισχυρής και πετυχημένης ελληνικής οικογένειας, η οποία άφησε το στίγμα της στον αιώνα που μας πέρασε με τη δημιουργία της «Χαλυβουργικής». Παράλληλα, μαζί με τα παιδιά του, ίδρυσαν την ναυτιλιακή εταιρεία «Arcadia», η οποία είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: «Από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω»

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. H κηδεία έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το "παρών" έδωσαν ο μεγαλύτερός του αδερφός, Θεόδωρος (δίπλα του και η σύζυγός του Γιάννα), αλλά και τα δύο παιδιά του, Παναγιώτης και Γιώργος μαζί με τις οικογένειες τους. Eπίσης, εκεί ήταν τόσο η πρώην γυναίκα του, Ελένη, και μητέρα των προέδρων της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, όσο και η σύζυγός του, Γιούλη. Εκεί ήταν και ελάχιστοι φίλοι, συνεργάτες, αλλά και επιχειρηματίες, όπως και άνθρωποι από την ομάδα του Ολυμπιακού. Παίκτες, προπονητές, αλλά και άνθρωποι από τα γραφία της ομάδας. Ο αριθμός των ατόμων ήταν περιορισμένος, λόγω και των μέτρων που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Το «αντίο» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο!

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Αυστηρή ήταν η σύσταση της ασφάλειας της οικογένειας να μην τραβηχτεί καμία φωτογραφία ή βίντεο από τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που έφθασαν από νωρίς για να καλύψουν το θλιβερό γεγονός.