O Ποκουσέφσκι έρχεται στην εθνική Σερβίας

Oι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αλεξέι Ποκουσέφσκι με τους Θάντερ, έκαναν τον παίκτη να κερδίσει μία θέση στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας. 

O Ποκουσέφσκι έρχεται στην εθνική Σερβίας

Στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, αγωνιζόμενος με τους Θάντερ, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Ο 18χρονος φόργουορντ, τέλειωσε τη σεζόν έχοντας 8.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ. Το μέλλον του ανήκει.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αναπτύχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου, με τις καλές του εμφανίσεις κέρδισε μία θέση στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από τη χώρα, έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος θα τον υπολογίζει ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Στις επιλογές του Κοκόσκοφ θα είναι και ο Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος τα είχε “σπάσει” με την εθνική το 2019 και απ’ όταν τον είχε “κόψει” ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Τέλος, αναφορικά με το Προολυμπιακό τουρνουά, είναι δύσκολη η περίπτωση των Νίκολα Γιόκιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αλλά και Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς θα αργήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους στα playoffs.