Τώρα μιλάνε και με Παπαπέτρου

Στις 18:00 το ραντεβού των Αγγελόπουλων με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου. Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, έχει δεχτεί το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Χίμκι. 

Τώρα μιλάνε και με Παπαπέτρου

Το πενταετές συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και ο 24χρονος φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Προτεραιότητα του αθλητή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά αυτό που τον απασχολεί δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα τη νέα σεζόν. Προφανώς όμως θα ζητήσει και αύξηση στις αποδοχές του και το ερώτημα είναι μέχρι που είναι πρόθυμοι να φτάσουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και την πλευρά του παίκτη είναι προγραμματισμένο στις 18:00. Ο αθλητής έχει δεχτεί το ενδιαφέρον τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά δεν έχει μιλήσει σε προχωρημένο επίπεδο με κανέναν άλλο σύλλογο. Προτεραιότητα του είναι είναι οι "ερυθρόλευκοι".

Το γεγονός πως οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την συνεργασία τους με τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του, καθώς οι σχέσεις του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή των "ερυθρολεύκων".