Aτζέντης Γκος και Ντόρσεϊ: «Δεν υπάρχει πρόταση»

Ο εκπρόσωπος των Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, στις δηλώσεις του κράτησε χαμηλούς τόνους. 

Aτζέντης Γκος και Ντόρσεϊ: «Δεν υπάρχει πρόταση»

Όπως είναι γνωστό, εδώ και μερικές ώρες, βρίσκεται στη χώρα μας ο Τζορτζ Ντέιβιντ. Εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ Wasserman, το οποίο έχει για πελάτες τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Δύο παίκτες οι οποίοι και απασχολούν "ζεστά" τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός ατζέντης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, επιδιώκοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες και οι τέσσερις, έχουν υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή. Για τους Γκος και Ντόρσεϊ δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Ο Ντόρσεϊ δεν έχει πάρει απόφαση για την Εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει, είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Ο Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι ελεύθερος ακόμα, παίζει.

Ο Ντόρσεϊ έφυγε από το Ισραήλ και πιστεύω ότι θα υπάρξουν ομάδες που θα ενδιαφερθούν. Πιστεύω θα είναι γεμάτο καλοκαίρι. Είναι λίγο νωρίς, στο ΝΒΑ η free agency ξεκινάει στην 1η Ιουλίου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις".