Γιαννούλης για τη διαιτησία: «Να πάρεις την ομάδα να φύγεις; Ο Ολυμπιακός έπεσε κατηγορία...»

Ο Γιάννης Γιαννούλης μίλησε για την κατάσταση στο Ελληνικό μπάσκετ με τη διαιτησία. Θυμήθηκε τον Ολυμπιακό και είπε με νόημα «περιμένω να γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία μπας και αλλάξουν τα πάντα. Θέλουν όλα ξήλωμα. Αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς». 

Γιαννούλης για τη διαιτησία: «Να πάρεις την ομάδα να φύγεις; Ο Ολυμπιακός έπεσε κατηγορία...»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γιαννούλης δήλωσε στο Metropolis:

«Κάθε φορά τα ίδια, έχει κουράσει το έργο αυτό. Τι μπορείς να κάνεις; Να πάρεις την ομάδα να φύγεις; Περιμένω να γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία μπας και αλλάξουν τα πάντα. Θέλουν όλα ξήλωμα. Αυτούς δεν τους ελέγχει κανείς. Όλα μπροστά στη φόρα».

Για τη διαιτησία και το ότι δεν είδαν οι διαιτητές το instant replay: «Είναι δυνατόν; Έξι ματιά και δεν μπορούσαν να δουν ότι η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό; Δεν έχουν δικαίωμα οι ομάδες να ζητήσουν από τους διαιτητές να δουν το ριπλέι;»

Αν θα δούμε ξένους διαιτητές και στο μπάσκετ: «Εκεί θα πάει το έργο αν δεν αλλάξει κάτι. Ο Ολυμπιακός έπεσε κατηγορία. Χάθηκαν εκατομμύρια από αυτό το πράγμα. Τα μόνα κλασικά ντέρμπι που έχουμε είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Άρης λόγω ιστορίας. Κέρδισαν το Λαύριο και ο Προμηθέας τον Παναθηναϊκό και ίσα που ακούστηκε».

Για το τι μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ, να μπουν μέσα στο γήπεδο και να φάνε 10 τεχνικές ποινές από τις διαμαρτυρίες. Όλοι, ο Λυκογιάννης, ο Χατζόπουλος, ο τιμ μάνατζερ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ένσταση: «Και τι θα γινόταν; Θα ξαναπήγαινε η ομάδα στην Αθηνα, θα φόρτωναν νωρίς τον Γκρίφιν ή κάποιον άλλο από νωρίς με 3 φάουλ, θα χάναμε 20 πόντους και θα τελείωνε η ιστορία. Εκείνη την ώρα έπρεπε να γίνει κάτι».

Αν έχει βάλει βάσεις ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν: «Βέβαια. Ήρθε ένας άνθρωπος χωρίς να θέλει να εκμεταλλευτεί τον ΠΑΟΚ. Μαζεύτηκαν 500.000 ευρώ. Στον Παναθηναϊκό μάζεψαν 80.000 και τις 50 τις έδωσε ο Γιαννακόπουλος. Ο Χατζόπουλος κατάφερε να ενώσει τους ΠΑΟΚτσήδες. Είναι ηγέτης σε όλα του. Δεν είναι παράγοντας με τους γούνες, να έχει διπλά του 10 φίλους».