Ισραήλ: Νύχτα τρόμου, σε καταφύγιο οι Σφαιρόπουλος, Γεραγωτέλλης και Δέδας! (vid)

Οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας υποχρέωσαν τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Βασίλη Γεραγωτέλλη και τα υπόλοιπα μέλη της Μακάμπι Τελ Αβίβ να σπεύσουν σε καταφύγιο. Στην Χολόν ο Στέφανος Δέδας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένειά του.

Ισραήλ: Νύχτα τρόμου, σε καταφύγιο οι Σφαιρόπουλος, Γεραγωτέλλης και Δέδας! (vid)

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι σε Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας. Η κατάσταση στην περιοχή είναι και πάλι τεταμένη, λόγω των πυραυλικών επιθέσεων και από τις δύο πλευρές.

Στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (11/5) σήμανε συναγερμός και οι κάτοικοι της πόλης οδηγήθηκαν σε καταφύγια. Μεταξύ αυτών, οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Γεραγωτέλλης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Μακάμπι. Εκεί παρέμειναν για αρκετές ώρες, επιστρέφοντας τελικά στα σπίτια τους.

Το ίδιο συνέβη και στην Χολόν, η οποία είναι στόχος αρκετών πυραύλων. O προπονητής της Χάποελ, Στέφανος Δέδας κατέφυγε επίσης σε καταφύγιο, ενημερώνοντας μέσω social media στην συνέχεια ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ασφαλείς:

Πύραυλος εν ώρα αγώνα στο Ισραήλ (vid)

«Σε αυτές τις στιγμές που τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν από την Ελλάδα και το Ισραήλ μαζί μου και με την οικογένειά μου για να δουν αν είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».