Κεντάκι: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 19χρονος Τέρενς Κλαρκ

Θρήνος στο αμερικάνικο μπάσκετ, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/4) σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τέρενς Κλαρκ του Κεντάκι.

Κεντάκι: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 19χρονος Τέρενς Κλαρκ

Μία μέρα μετά από συμφωνία με ατζέντη (Klutch Sports) ενόψει του NBA Draft 2021, ο Τέρενς Κλαρκ άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, το δυστύχημα έγινε όταν ο Κλαρκ πέρασε κόκκινο σηματοδότη, εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο, έπεσε σε κολόνα και στη συνέχεια σε μάντρα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, καθώς δεν φορούσε ζώνη.

Ο Κλαρκ ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, ενώ φέρεται να τον ακολουθούσε με το δικό του όχημα ο συμπαίκτης του στο Κεντάκι, Μπι Τζέι Μπόστον.

"Είμαι συντετριμμένος, αισθάνομαι άρρωστος. Ο Τέρενς ήταν ένας νεαρός που όλοι αγαπούσαμε, με όνειρα, με ελπίδα. Ήταν ένα υπέροχο παιδί, σε κέρδιζε με τον χαρακτήρα και το χαμόγελό του. Πηγαίνω στο Λος Άντζελες για να συναντήσω τη μητέρα και τον αδελφό του, να βοηθήσω όσο και όπου μπορώ. Θα είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα για εμάς που τον γνωρίζαμε. Προσευχηθείτε για την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη" ήταν τα λόγια του προπονητή του Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι.