KAE Ολυμπιακός: Μέσα στις πιο ελκυστικές ομάδες του κόσμου για να δουλέψει κάποιος!

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα στον αθλητικό τομέα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στις 20 ομάδες σε όλα τα σπορ, οι οποίες είναι οι πιο ελκυστικές για να δουλέψει κάποιος.

KAE Ολυμπιακός: Μέσα στις πιο ελκυστικές ομάδες του κόσμου για να δουλέψει κάποιος!

Η οργάνωση και οι συνθήκες που προσφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, την κατέταξαν ανάμεσα στους πιο ελκυστικούς αθλητικούς οργανισμούς, για να δουλέψει κάποιος, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της iWorkingSport.

Συγκεκριμένα, η ελβετική εταιρία διεξήγαγε δημοσκόπηση, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 1000 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων δουλεύει στον χώρο του αθλητισμού, με το ερώτημα «Αν είχατε να επιλέξετε να δουλέψετε οπουδήποτε στον χώρο του αθλητισμού, που θα διαλέγατε;».

Αρχικά οι συμμετέχοντες διάλεξαν οργανισμούς από εννέα διαφορετικές κατηγορίες και στο τέλος επέλεξαν τον κορυφαίο, για τους ίδιους, οργανισμό, στον οποίο θα επέλεγαν να εργαστούν. Η iWorkingSport επέλεξε, βάση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης, τους 20 κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς, στους οποίους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Εκτός των ερυθρόλευκων, ο οποίος είναι ο μοναδικός ελληνικός αθλητικός οργανισμός που διακρίθηκε, στην λίστα βρίσκουμε επίσης έξι ομάδες μπάσκετ (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Βαλένθια), την Ντουκάτι από το Moto GP, την Σάλτσμπουργκ από το χόκεϊ, τους Saracens από το ράγκμπι, καθώς και τις 10 ομάδες της F1. Να σημειωθεί πως οι ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων των ΗΠΑ, όπως το ΝΒΑ, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, έχουν τις δικές τους κατηγορίες.

Αναλυτικά οι 20 κορυφαίοι αθλητικοί οργανισμοί για να δουλέψει κάποιος, με αλφαβητική σειρά:

Alfa Romeo (F1, SUI)

Alpha Tauri (F1, ITA)

Bayern Munich (Basketball, GER)

CSKA Moscow (Basketball, RUS)

Ducati (Moto GP, ITA)

EC Red Bull Salzburg (Ice Hockey, AUT)

FC Barcelona (Basketball, ESP)

Ferrari (F1, ITA)

Haas (F1, USA)

McLaren (F1, ENG)

Mercedes (F1, ENG)

Olimpia Milano (Basketball, ITA)

Olympiacos (Basketball, GRE)

Racing Point (F1, ENG)

Real Madrid (Basketball, ESP)

Red Bull (F1, AUT)

Renault (F1, ENG/FRA)

Saracens (Rugby, ENG)

Valencia Basket (Basketball, ESP)

Williams (F1, ENG)