Πάσπαλι: «Δέκα φορές να παίζαμε με τη Μπανταλόνα θα κερδίζαμε τις εννέα»

Ο Ζάρκο Πάσπαλι μίλησε στον «Over FM» για τα χρόνια του στην Ελλάδα αλλά και τον τελικό του Τελ Αβίβ. 

Πάσπαλι: «Δέκα φορές να παίζαμε με τη Μπανταλόνα θα κερδίζαμε τις εννέα»

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Ζάρκο Πάσπαλι μίλησε στον «Over FM 104.9» για τα χρόνια του στην Ελλάδα, τον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ και τη νέα του ασχολία.

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Η ζωή είναι περίεργο πράγμα. Όταν είσαι πιο μεγάλος καταλαβαίνεις ότι η ζωή δεν πάει σαν μια γραμμή. Πάει πάνω κάτω. Στην Ελλάδα έπαιξα πέντε χρονιά αλλά έζησα δεκαπέντε. Έζησα μια καλή περίοδο για το μπάσκετ. Αυτά τα χρόνια και για μένα και για την Ελλάδα ήταν ξεχωριστά. Μια πολύ πετυχημένη περίοδος. Όταν βγαίνεις από το σπίτι το πρωί και βλέπεις τον κόσμο ευτυχισμένο σε κάνει και εσένα χαρούμενο».

Για τον τελικό της Euroleague απέναντι στην Μπανταλόνα στο Τελ Αβίβ: «Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ διαφορετική. Όποιος έχει δει το παιχνίδι καταλαβαίνει ότι η ποιότητα εκείνης της ομάδας ήταν πάρα πολύ υψηλή. Αν παίζαμε 10 φόρες εκείνον τον αγώνα θα κερδίζαμε τις 9»

Για την τωρινή ασχολία του: «Δίπλα στο σπίτι μου έχω έναν δημόσιο κήπο. Βρήκα τη θέληση να ξεκινήσω να κάνω αυτόν τον χώρο λίγο καλύτερο. Πλέον ασχολούμαι με αυτό».