ΚΑΕ Ολυμπιακός για Παναγιώτη Γιαννάκη: «Παίρνει τη θέση που του αξίζει»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον πρώην προπονητή της ομάδας και θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, για την είσοδό του στο Hall of Fame. 

ΚΑΕ Ολυμπιακός για Παναγιώτη Γιαννάκη: «Παίρνει τη θέση που του αξίζει»

O Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν προπονητής του Ολυμπιακού από το 2008 έως και το 2010. Με τους Πειραιώτες κατέκτησε δύο σερί Κύπελλα Ελλάδας, ενώ το 2010 έφτασε με τους "ερυθρόλευκους" έως και τον τελικό του Final Four στο Παρίσι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ήταν ο αρχηγός της Εθνικής στο Eurobasket του 1987, όταν και η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα, το 2005, οδήγησε ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου τη χώρα του, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή.

Ο "Δράκος" του ελληνικού μπάσκετ, κέρδισε επάξια μία θέση στο Hall of Fame της FIBA. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον Παναγιώτη Γιαννάκη, σχολιάζοντας τα εξής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA. Ο πρώην προπονητής της ομάδας μας παίρνει τη θέση που του αξίζει ως μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ. Μπράβο κοουτς!»

Επίσημο: Στο Hall of Fame της FIBA o Γιαννάκης