Αγραβάνης για Σπανούλη: «Δε νομίζω ότι θα τελειώσει - Θα ήθελα να συμμετάσχει ξανά στην Εθνική»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την ομάδα του Προμηθέα, ενώ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη. 

Αγραβάνης για Σπανούλη: «Δε νομίζω ότι θα τελειώσει - Θα ήθελα να συμμετάσχει ξανά στην Εθνική»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας τόσο για την ομάδα του Προμηθέα, όσο και για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη. Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το αν σκέφτεται το πρωτάθλημα με τον Προμηθέα: «Σίγουρα το σκέφτομαι, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να πάρω κάτι δεν θα ήμουν εδώ. Η ομάδα μας είναι πολύ ταλαντούχα. Έχει παίκτες από το ΝΒΑ, τα αδέρφια Γκραντ και φυσικά τον κατάλληλο προπονητή. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Τώρα προέχει το Κύπελλο γιατί είναι ένα παιχνίδι, ένας τίτλος. Το πρωτάθλημα για να φτάσεις σε τελικούς χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Σπανούλης στην Εθνική: «Δεν έχουμε παίξει σε επίσημη διοργάνωση, έχουμε παίξει στα τουρνουά πριν τα επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω ο Σπανούλης θα ήθελε πολύ να τελειώσει με μια επιτυχία με την Εθνική. Δεν νομίζω ότι θα τελειώσει, αλλά θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά στην Εθνική και να είναι κι αυτός ένας πολύ σημαντικός παίκτης για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι αδύνατο να τον βρεις στο τηλέφωνο ή κάπου. Τα μηνύματα που του έρχονται είναι εκατομμύρια κάθε μέρα. Και ο Γιάννης και ο Θανάσης, μετά από μεγάλα παιχνίδια, μου σχολιάζουν και στέλνουν ένα μήνυμα».