Κάτας: «Σκληρή ομάδα η Μπασκόνια»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τον αγώνα με την Μπασκόνια, την οποία χαρακτήρισε σκληρή ομάδα, που αρέσκεται να παίζει σε υψηλό τέμπο, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν είναι έτοιμος ακόμα.

Κάτας: «Σκληρή ομάδα η Μπασκόνια»

Οι δηλώσεις του Ισραηλινού τεχνικού:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ επιθετική και καλά προπονημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πολύ αθλητικό παιχνίδι και επιθετικότητα. Από εκεί ξεκινάμε. Κόντρα στην Εφές είχαν ποιότητα, αλλά δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα τα φάουλ, να είμαστε έτοιμοι στα box out και να βρούμε εύκολους πόντους. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, να προστατεύσουμε τη μπάλα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και τις σωστές αποστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό».

Για την Μπασκόνια: «Πάντα παίζει σκληρά η Μπασκόνια και τους το αναγνωρίζουμε. Πάντα παίζουν σκληρά και σαν προσωπικότητες ξέρουμε τι παίκτες είναι .Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση και πολύ επιθετικοί στην άμυνα».

Για τους πλέι μέικερ της Μπασκόνια: «Έχουν πολύ ταλέντο, παίζουν σε γρήγορο τέμπο, είναι εξαιρετικοί στο ανοιχτό γήπεδο. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Αυτό δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας, αρχίζει από την επίθεσή μας. Από την πλευρά μας με το μέγεθος που έχουμε μπορούμε να τους δυσκολέψουμε στο επιθετικό ριμπάουντ».

Για τον Νέντοβιτς: «Δεν θα είναι έτοιμος για αύριο. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας σύντομα».