ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν 102-86: Την «καθάρισε» με τον Τζέιμς θεατή!

Ο Δημήτρης Ιτούδης διαφώνησε με τον Μάικ Τζέιμς αφήνοντας τον στον πάγκο σε - σχεδόν - όλο το παιχνίδι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέταξε 102-86 της Ούνικς Καζάν. 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν 102-86: Την «καθάρισε» με τον Τζέιμς θεατή!

Τι είχες... Μάικ τι είχα πάντα. Ο Δημήτρης Ιτούδης διαφώνησε με τον Μάικ Τζέιμς και ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο από το 3' τον καλύτερο του παίκτη, στην αναμέτρηση με την Ούνικς Καζάν.

Αυτό βέβαια δεν στάθηκε εμπόδιο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία υπέταξε 102-86 την αντίπαλο της για την VTB League. Στο 15-5 πλέον οι δύο ομάδες και η Ζενίτ παραμένει μόνη στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Η ΤΣΣΚΑ θα παίξει στην Αγία Πετρούπολη (30/3) πριν υποδεχθεί τη Χίμκι (2/4), προς το παρόν πάντως ο Ιτούδης έχει και λόγους για να χαμογελάει, καθώς ο Γουίλ Κλάιμπερν πέτυχε 22 πόντους στο πρώτο μέρος, οι Χάκετ - Σενγκέλια ακολούθησαν, ο Ούχοφ και ο Φόγκτμαν γέμισαν τη στατιστική τους και η ομάδα της Μόσχας πήρε με άνεση τη νίκη.

Η Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη είχε σε καλή κατάσταση τον Αϊζάια Κάνααν, από εκεί και πέρα όμως οι συμπαίκτες του δεν βοήθησαν και η ομάδα του Καζάν προχωράει με το μυαλό στον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό του EuroCup απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 54-48, 79-66, 102-86