Νέο επεισόδιο Ιτούδη- Τζέιμς (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς αντιμίλησε στον προπονητή του σε ένα τάιμ άουτ στο ξεκίνημα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ούνικς Καζάν και ο Ιτούδης τον άφησε στον πάγκο

Νέο επεισόδιο Ιτούδη- Τζέιμς (vid)

Η συνύπαρξη του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς είναι προβληματική εδώ και πολύ καιρό και φαίνεται πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί ομαλά.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε νέο επεισόδιο με τον Αμερικανό στο εντός έδρας ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Ούνικς Καζάν για την VTB League και μάλιστα πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο λόγος ήταν η πολύ κακή εικόνα του Τζέιμς στο ξεκίνημα του αγώνα, η οποία έγινε αντικείμενο συζήτησης στο τάιμ άουτ που πήρε άρον-άρον ο Ιτούδης.

Ο Αμερικανός μπήκε στον αγώνα με άστοχο δίποντο, συνέχισε με λάθος, έκανε φάουλ, έκανε και δεύτερο λάθος με αποτέλεσμα ο Ιτούδης να καλέσει τάιμ άουτ μόλις στο τρίτο λεπτό.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη του, ο οποίος όμως σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να αντιμιλάει με τους δύο άνδρες να έχουν συνομιλία σε πολύ έντονο ύφος.

Ο Αμερικανός μάλιστα έφυγε από τη θέση του και πήγε στην άκρη του πάγκου επιδεικτικά με τον Ιτούδη να εκνευρίζεται και να τον αφήνει εκτός αγώνα.