Σκοτώθηκε ο Όσκαρ Φρέιερ, παίκτης του NCAA

Τραγικό θάνατο βρήκε ο παίκτης του NCAA, Όσκαρ Φρέιερ, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Καλιφόρνια σε ηλικία 23 ετών.

Σκοτώθηκε ο Όσκαρ Φρέιερ, παίκτης του NCAA

Μόλις τρεις μέρες μετά την τελευταία συμμετοχή του με τη φανέλα του πανεπιστημίου Γκραν Κάνιον για το «March Madness», το μεγαλύτερο γεγονός του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ (NCAA), Όσκαρ Φρέιερ βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ο Φρέιερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Λόντι της Καλιφόρνια, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με σταματημένο περιπολικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιπολικό είχε σταματήσει προκειμένου να βοηθήσει άλλο όχημα στο σημείο.

Μαζί με τον Φρέιερ σκοτώθηκε και η αδερφή του Αντρέα-Μουρ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, όπως και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο όχημα και του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος Φρέιερ έπεσε με ταχύτητα πάνω σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι δύο αστυνομικοί του περιπολικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θανών ήταν γιος του Όσκαρ Φρέιερ του πρεσβύτερου και της Μπιόνκα Σπάροου. Η τραγική σύμπτωση είναι ότι ο πατέρας του σκοτώθηκε επίσης σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ο Φρέιερ ήταν 7 ετών...