Βούκσεβιτς για τον γιό του: «Ο Τρίσταν έχει επιλέξει την εθνική Σερβίας»

Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Ντούσαν Βούκσεβιτς, μίλησε για την παρουσία του γιου του, Τρίσταν, στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε ότι έχει επιλέξει να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Βούκσεβιτς για τον γιό του: «Ο Τρίσταν έχει επιλέξει την εθνική Σερβίας»

Η εξαιρετική του εμφάνιση στην ευρεία νίκη επί της Μπέτις έφερε εύλογα το όνομα του Τρίσταν Βούκσεβιτς στο προσκήνιο.

Ο γιος του παλιού «ερυθρόλευκου» Ντούσαν Βούκσεβιτς στρέφει τα βλέμματα πάνω του με το σπουδαίο ταλέντο του, παίρνοντας ήδη χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών.

Μιλώντας για την παρουσία του γιου του στους «μερένγκες», ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων στο podcast του telemadrid.es:

«Ο Τρίσταν είναι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Πάνε τρία χρόνια που βρίσκεται εκεί. Γνωρίζω την πόλη επειδή έπαιξα εκεί… Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο. Ένιωσα ευγνώμων όταν είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Προφανώς, είμαι χαρούμενος για τον Τρίσταν.

Ταξίδεψε στην Ισπανία σε ηλικία 15-16 ετών δίχως τον παραμικρό φόβο. Σε αυτή την ομάδα, πρέπει να έχεις νοοτροπία νικητή για να επιβιώσεις. Παράλληλα, μαθαίνεις πράγματα από σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιουλ, ο Ρέγιες και ο Ταβάρες, είσαι μαζί τους όλες τις μέρες. Είναι σχολείο για τον Τρίσταν, σίγουρα. Έπαιξα κόντρα στον Φελίπε και τον μεγαλύτερο αδελφό του, Αλφόνσο.

Τώρα ο γιος μου είναι συμπαίκτης του! Με τη νοοτροπία του, βοηθάει τους νέους παίκτες όπως τον Τρίσταν. Είναι μεγάλος του μέντορας τώρα! Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις, έχει τις ευκαιρίες του να δείξει το ταλέντο του. Είναι νέος, χρειάζεται αυτοπεποίθηση και πολλή δουλειά. Να συνεχίσει να μαθαίνει.

Είναι ένα έξυπνο παιδί, που ακούει τους μεγαλύτερούς του, μαθαίνει από αυτούς, είναι πολύ τυχερός που έχει στο πλευρό του αυτούς τους παίκτες. Γεννήθηκε στη Σιένα, έχει σερβικό διαβατήριο, έχει επιλέξει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας. Η Ακαδημία της Ρεάλ είναι η καλύτερη στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Είναι το καλύτερο μέρος για τον Τρίσταν ώστε να βελτιωθεί σαν παίκτης».