Ολυμπιακός: Πήρε εξιτήριο ο Παπανικολάου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το Σάββατο (13/3) ο Κώστας Παπανικολάου, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ολυμπιακός: Πήρε εξιτήριο ο Παπανικολάου

Με επιτυχία στέφθηκε η δύσκολη νευροχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/3) ο Κώστας Παπανικολάου, έτσι το Σάββατο ο άσος του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον νευροχειρουργό Παναγιώτη Νομικό, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επέμβαση, έτσι ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» πήρε το πράσινο φως προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του.

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Παπανικολάου

Εκεί ο «Παπ» θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και στη συνέχει θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του, προκειμένου να επιστρέψει γερός στα παρκέ και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Παπανικολάου αντιμετώπισε πρόβλημα στον αυχένα, είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή είχε δείξει αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους.

Ολυμπιακός: Χειρουργείται ο Παπανικολάου και θα μείνει ακόμα δυόμιση μήνες εκτός δράσης

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε από ραϊβόκρανο και η κατάστασή του επιδεινώθηκε στο εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε στις 23 Δεκεμβρίου. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί και τελικά χειρουργήθηκε την Παρασκευή.

Ο στόχος είναι η αποκατάσταση της υγείας του και εν συνεχεία να προλάβει να την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας αρχές Ιουνίου ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.