Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκε με τον Γκασόλ ο Λαπόρτα (pic)

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα ξεκίνησε τη δουλειά και είχε επαφή με τον Πάου Γκασόλ, αλλά και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκε με τον Γκασόλ ο Λαπόρτα (pic)

Ο Τζουάν Λαπόρτα είναι ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ήδη ξεκίνησε τις επαφές πηγαίνοντας στο «Καμπ Νου», αλλά και στα γραφεία του συλλόγου.

Ο 59χρονος δικηγόρος, ο κατά πολλούς πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του κλαμπ, θριάμβευσε των συνυποψηφίων του, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα, αναλαμβάνοντας τον σύλλογο στην πιο δύσκολη και κρίσιμη καμπή της ιστορίας του.

Ο Λαπόρτα συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/3) με τον Πάου Γκασόλ, έχοντας στο πλευρό του τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο κορυφαίος Ισπανός μπασκετμπολίστας όλων των εποχών επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα έπειτα από τη σεζόν 2000-01 και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/3) στο Hospital De Barcelona, και πέρασε με επιτυχία όλα τα τσετ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα».

Στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση της δεύτερης ομάδας μαζί με τον Ναβάρο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου.