Τσίλντρες: «Δεν ήθελα να... ανατιναχτούν τα δάχτυλά μου όταν έπαιζαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!» (vid)

Ο Τζος Τσίλντρες ήταν ο προσκεκλημένος του Κάιλ Χάινς στο Players Podcast και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη σταδιοδρομία του, όπως και για τη θητεία του στον Ολυμπιακό τη διετία 2008-10.

Τσίλντρες: «Δεν ήθελα να... ανατιναχτούν τα δάχτυλά μου όταν έπαιζαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!» (vid)

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα είπε ο Τζος Τσίλντρες, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Κάιλ Χάινς στο Players Podcast.

O 37χρονος πρώην NBAer μίλησε για την καριέρα του αλλά και την απόφασή του να περάσει τον Ατλαντικό Ωκεανό και να έρθει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Τσίλντρες, που κατέκτησε με τους «ερυθρόλευκους» το Κύπελλο Ελλάδας το 2010 και την ίδια χρονιά έπαιξε στον χαμένο τελικό της Euroleague με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, εξήγησε πώς βίωσε την αλλαγή στην τακτική του παιχνιδιού που συνάντησε στον Πειραιά σε σχέση με το ΝΒΑ: «Είχαμε υπέροχη ομάδα στον Ολυμπιακό. Αισθανόμουν πως η στρατηγική και η τακτική ήταν σε πολύ μεγάλο επίπεδο πάνω στο παρκέ. Αλλά έτσι παίζεται το μπάσκετ στη Euroleague και έπρεπε να προσαρμοστώ για να είμαι πετυχημένος».

Μάλιστα θυμήθηκε και την αντιπαλότητα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσω είναι όταν άνθρωποι της ομάδας με συμβούλεψαν να μην αγγίξω οτιδήποτε ρίξουν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Δεν ήθελα να γίνω το άτομο που θα ανατιναχτούν τα δάχτυλά του!».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη του Τσίλντρες στον Χάινς: