Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ: Ζήτησαν αλλαγή ώρας λόγω… Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός και η Nova ζήτησαν να αλλάξει η ώρα του τζάμπολ στο παιχνίδι της Πέμπτης (25/2) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, λόγω του Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός για το Europa League.

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ: Ζήτησαν αλλαγή ώρας λόγω… Αϊντχόφεν

Για δεύτερη συνεχόμενη Πέμπτη συμπίπτουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και του μπασκετικού και μάλιστα με την ώρα έναρξης να είναι πολύ κοντά.

Ο Ολυμπιακός και η Nova που έχει τα δικαιώματα της Euroleague ζήτησαν λοιπόν να αλλάξει η ώρα του τζάμπολ στο παιχνίδι της Πέμπτης (25/2) της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, καθώς είναι προγραμματισμένο στις 21:00, τη στιγμή που μία ώρα αργότερα, στις 22:00 ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός θα δίνει τη ρεβάνς του 4-2 με την Αϊντχόφεν για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός και η Nova ζήτησαν να μετατεθεί το τζάμπολ του αγώνα μπάσκετ κατά μία ώρα, να αρχίσει δηλαδή στις 20:00, ώστε οι φίλοι της ομάδας να μπορέσουν να δουν με την ησυχία τους και τα δύο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Έχει σταλεί επίσημο αίτημα και την απόφαση θα πάρει η ρωσική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα του αγώνα. Την Τετάρτη (24/2) θα ενημερωθούν σχετικά οι εμπλεκόμενες πλευρές και αν δεν υπάρχει αντίρρηση από την ρωσική τηλεόραση και την ΤΣΣΚΑ, η ώρα θα αλλάξει.