Φόστερ: Υπέγραψε στην Τουρκ Τέλεκομ (pic)

Αμέσως μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Φόστερ θα φορέσει τη φανέλα μίας τουρκικής ομάδας, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της Τουρκ Τέλεκομ, η οποία επισημοποίησε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Φόστερ: Υπέγραψε στην Τουρκ Τέλεκομ (pic)

Δεν θα χρειαστεί να μπει στο... ταμείο ανεργίας ο Μάρκους Φόστερ, καθώς δεν άργησε καθόλου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λίγες μόλις ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ εντάχθηκε στην Τουρκ Τέλεκομ, η οποία ανακοίνωσε επισήμως την απόκτησή του.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φόστερ και επίσημα

Έτσι ο Φόστερ επιστρέφει στο Basketball Champions League, στο οποίο συμμετέχει η τουρκική ομάδα, αφού σε αυτή τη διοργάνωση αγωνιζόταν και πέρσι, όταν οι «πράσινοι» τον είχαν αποκτήσει από την ισραηλινή Χάποελ Χολόν.

O Αμερικανός άσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες με τον ερχομό του στον ΠΑΟ το περασμένο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, απογοήτευσε με την απόδοσή του, καθώς είχε μόλις 6 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες στη Euroleague με την πράσινη φανέλα. Και, το κυριότερο, δεν κατόρθωσε σε καμία στιγμή να αποκτήσει σταθερό ρόλο στο ροτέισον της ομάδας του.