Ολυμπιακός-Μεσολόγγι: Εκτός ο Χάρισον με ενοχλήσεις στη μέση

Ο Άαρον Χάρισον έμεινε εκτός από το φιλικό του Ολυμπιακού με το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ καθώς έχει ενοχλήσεις στη μέση. Απών φυσικά και ο Κώστας Παπανικολάου. Κανονικά όλοι οι υπόλοιποι ενόψει Εφές.

Ολυμπιακός-Μεσολόγγι: Εκτός ο Χάρισον με ενοχλήσεις στη μέση

Χωρίς τον Άαρον Χάρισον στην 12άδα θα «κατέβει» ο Ολυμπιακός στο φιλικό με το Μεσολόγγι, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής σειράς αγώνων που δίνει για την καταπολέμηση του κορονοϊού αλλά και την προσφορά στις ομάδες και οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ο μόνος που δεν είχε στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Άαρον Χάρισον, εκτός φυσικά και του Κώστα Παπανικολάου. Ο Αμερικανός έχει κάτι ενοχλήσεις στη μέση και γι αυτό τον λόγο έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός από το φιλικό με το Μεσολόγγι, προκειμένου να μην πιεστεί και να ξεκουραστεί. Δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία από πλευράς «ερυθρόλευκων», ωστόσο θα τον δουν και την Τρίτη (16/2).

Φυσικά, εκτός αποστολής ήταν και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος απουσιάζει από τις 23 Δεκεμβρίου. Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» πονάει στον σβέρκο του ακόμα, παρά τις θεραπείες που κάνει και δεν φαίνεται να παίζει καθόλου ούτε μέσα στο Φεβρουάριο.

Από κει και πέρα, ο κόουτς του Ολυμπιακού πήρε όλους τους υπόλοιπους μαζί του συμπεριλαμβανομένου και του Σάσα Βεζένκοφ που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από σχεδόν 20 μέρες (αιμάτωμα στο γόνατο). Είχε μείνει μία… πεντάδα εκτός με τη Λάρισα, παιχνίδι Ευρωλίγκας δεν υπήρχε, καθώς παίχθηκαν τα Κύπελλα στην Ευρώπη, οπότε ήθελε να παίξουν όλοι για να έχουν ρυθμό.

Συν τοις άλλοις το χρησιμοποίησε ο 55χρονος κόουτς και ως… προπόνηση, καθώς μην λησμονεί κανείς πως την Πέμπτη (18/2) οι Πειραιώτες παίζουν με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.