Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» στο ΣΕΦ

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της «Θύρας 7», επισκέφτηκε το ΣΕΦ και τόνισε στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που έχουν στην ομάδα για να βελτιώσουν την εικόνα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» στο ΣΕΦ

Μία… «έκπληξη» διέκοψε την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή (14/2) στο ΣΕΦ, καθώς αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, θέλησε να μιλήσει στους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Έχοντας τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις) οι αντιπροσωπεία των οπαδών του Ολυμπιακού, μίλησε στην ομάδα τονίζοντας την πίστη τους σε όλους και την εμπιστοσύνη που τους έχουν πως γρήγορα θα επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και πάλι. Τους είπαν πως είναι δίπλα τους- αν και όχι στο γήπεδο ένεκα του κορονοϊού- και πως πιστεύουν στις δυνατότητές τους.

Απευθυνόμενοι στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είπαν πως είναι χαρούμενοι που βρίσκεται στην ομάδα και πως είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να τους ευχαριστεί από την πλευρά του, για την στήριξή τους στην ομάδα και την πίστη στις δυνατότητές της.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, τους υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.