Ζιέλονα Γκόρα: «Απορρίψαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Λούντμπεργκ»

Ο GM της Ζιέλονα Γκόρα, Κόσμα Ζατόρσκι αποκάλυψε ότι οι Πολωνοί απέρριψαν πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ που κατέληξε εν τέλει στην ΤΣΣΚΑ.

Ζιέλονα Γκόρα: «Απορρίψαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Λούντμπεργκ»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως… έχει βάλει στο μάτι τη Ζιέλονα Γκόρα, καθώς πέραν της κρούσης που είχε κάνει για τον προπονητή της Ζαν Τάμπαν (πριν την προσθήκη του Όντεντ Κάτας) έκανε πρόταση στην πολωνική ομάδα και για τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, ο οποίος όμως συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ.

Παναθηναϊκός: Πριν τον Κάτας μιλούσε με τον Γιαν Τάμπακ που αρνήθηκε

Την αποκάλυψη έκανε ο GM της Ζιέλονα Γκόρα, Κόσμα Ζατόρσκι: «Απορρίψαμε τις προσφορές από Παναθηναϊκό και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Αντίθετα, ήταν πολύ δύσκολο να πούμε "όχι" σε εκείνη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δουλεύουμε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Αυτή η μεταγραφή είναι ακόμη μια απόδειξη της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο επί των ημερών του Ζαν Τάμπακ, ο οποίος βοηθάει τους παίκτες του να πάνε στο επόμενο επίπεδο».

Για τον Λούντμπεργκ μίλησε και ο Ζαν Τάμπακ λέγοντας: «Έγινε λάθος στην παρουσίαση του. Πρώτα μάθαμε για το θέμα στα media, κι εν συνεχεία έγιναν οι πρώτες επαφές. Θα έπρεπε να γίνει ανάποδα όλο αυτό».

Ο πρόεδρος του πολωνικού συλλόγου, Γιανούζ Γιαζίνσκι πρόσθεσε: «Εμείς έπρεπε να ενημερωθούμε πρώτοι για το ενδιαφέρον τους, όχι οι δημοσιογράφοι. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οποιεσδήποτε συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών».