Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές (18/2). Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βεζένκοφ

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέφει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ο Ολυμπιακός- μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας- έπιασε και πάλι δουλειά στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», είχε μείνει εκτός τον τελευταίο καιρό εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.

Μετά τη θεραπεία που έκανε νιώθει καλύτερα και την Πέμπτη (11/02) μπήκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Εφές (18/02).

Η προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν μεταβατική που σημαίνει ότι δεν ανέβηκαν οι τόνοι και η ένταση ενώ δεν είχε και πολλές ασκήσεις με επαφή. Σε αυτήν της Παρασκευής (12/02) θα φανεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο παιχνίδι με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και να οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Σε αντίθεση με τον Βεζένκοφ, εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον σβέρκο του. Ναι μεν δεν είναι στο βαθμό που ήταν πριν από ενάμιση μήνα, αλλά οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλλείψει.

Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα όλων των μελών ήταν αρνητικά.