Ο Γιώργος Νικολάκης στηρίζει Παναγιώτη Φασούλα

Ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ, Γιώργος Νικολάκης, στηρίζει τον Παναγιώτη Φασούλα. Δίπλα του στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Νικολάκης στηρίζει Παναγιώτη Φασούλα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Παναγιώτη Φασούλα:

«Στην πρωτοβουλία μας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ανήκει πλέον ο Γιωργος Νικολακης, Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής) και Προέδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Ανδρών.

Τον καλωσορίζουμε ως το 17ο μέλος στην «Ομάδα Νίκης» και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ο Γιώργος Νικολάκης γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ΚΑΤΕΕ (Σχολή ηλεκτρονικών).

Στη συνέχεια εργάστηκε στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό με την ιδιότητα του Τεχνικού/ Ηλεκτρονικού στην υπηρεσία Διακριβώσεων από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Η αγάπη του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τον οδήγησε στην ενεργή ενασχόληση του με τα διοικητικά του μπάσκετ, όπου μέσα από διάφορες θέσεις πρόσφερε τις υπηρεσίες του.

Στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 διετέλεσε έφορος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο Ελληνικού (Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.) ενώ στη συνέχεια εξελέγη πρόεδρος του ίδιου σωματείου.

Το 2004 εξελέγη τακτικό μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., όπου και ορίστηκε Ειδικός Γραμματέας, ενώ κατά την επανεκλογή του ανέλαβε χρέη Γενικού Γραμματέα της ένωσης ενώ παράλληλα είναι Προέδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Ανδρών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., ιδιότητες που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών ενώ έχει και τρία εγγόνια».