«Πάνθηρες» για γηπεδικό: «Ο χρόνος κυλάει και μένει ένα γκρεμισμένο κλειστό»

Οι οπαδοί του Πανιωνίου, «Πάνθηρες» διαμαρτυρήθηκαν για τη στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα του κλειστού της Αρτάκης.

«Πάνθηρες» για γηπεδικό: «Ο χρόνος κυλάει και μένει ένα γκρεμισμένο κλειστό»

Βλέποντας την στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα της ανέγερσης κλειστού στην Αρτάκης, οι οπαδοί του Πανιωνίου αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν. Οι «Πάνθηρες» πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (3/2) στη Νέα Σμύρνη πορεία διαμαρτυρίας ξεκινώντας από τον χώρο του κολυμβητηρίου της οδού Αρτάκης και φτάνοντας στην πλατεία Νέα Σμύρνης κάνοντας στάση στο Δημαρχείο.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Με σεβασμό στην πόλη μας και στις δημοτικές αρχές της, δείξαμε για ένα μεγάλο διάστημα υπομονή, τηρώντας στάση αναμονής στο θέμα του κλειστού της οδού Αρτάκης. Οι προειδοποιήσεις μας φάνηκαν να περνούν απαρατήρητες και ήρθε η ώρα να καταλάβετε πως δεν αστειευόμαστε.

Ο χρόνος κυλάει και το μόνο που μένει είναι ένα γκρεμισμένο κλειστό. Τα όνειρα μας όμως δεν μάθαμε ποτέ να τα αφήνουμε να γκρεμίζονται, για αυτό αν χρειαστεί θα γίνουμε ο εφιάλτης σας...

Σήμερα έγινε η αρχή... Δε δεχόμαστε άλλα λόγια, δε δεχόμαστε άλλες αναβολές ή παιχνίδια πολιτικού λόγου. Δεχόμαστε μόνο πράξεις. Αφήστε τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώστε επίσημα λύσεις.

Απαιτούμε άμεσες απαντήσεις και πράξεις και να είστε σίγουροι πως θα τις πάρουμε»!