Οριστικό: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς

Στη γειτονική Ιταλία μετακομίζει ο πρώην πλέον άσος του Παναθηναϊκού, έναντι 1,8 εκ. δολαρίων ετησίως.

Οριστικό: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς

Είναι πλέον οριστικό: Ο Μάικ Τζέιμς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η φημολογία περί αποχώρησής του από τους «πράσινους» μετά το τέλος της σειράς των τελικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είχε... φουντώσει και τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς την Τρίτη (19/6) πληροφορίες από την Ιταλία «στέλνουν» τον Αμερικανό γκαρντ στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής είχε αφήσει ήδη υπονοούμενα προ λίγων ημερών για το μέλλον του απαντώντας αινιγματικά σε ερώτηση οπαδού του ΠΑΟ, με την ιταλική ομάδα να τα βρίσκει σε όλα μαζί για την επερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, οι ετήσιες αποδοχές του Τζέιμς θα είναι της τάξης του 1,8 εκ. δολαρίων.

Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα του Τζέιμς έγιναν στην Κροατία και την ομάδα της Ζάγκρεμπ το 2012, για να συνεχίσει στην Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Το 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού, για να ακολουθήσει η Λαμποράλ Κούτσα ως το 2016. Τη σεζόν 2016-17 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατόπιν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ για τους Φίνιξ Σανς και τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στους «πράσινους».