Βατούτιν: «Υπάρχει πρόβλημα με τον Τζέιμς»

Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε δημόσια  για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Μάικ Τζέιμς.

Βατούτιν: «Υπάρχει πρόβλημα με τον Τζέιμς»

Επίσημη θέση για το μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Μάικ Τζέιμς πήρε ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άντρας της «ομάδας του στρατού» μίλησε στο TASS και ανέφερε σχετικά…

«Υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούμε να βρούμε μία λύση, ώστε να είναι συμφέρουσα και για τους δύο. Σύντομα θα γίνει αυτό και θα ενημερώσουμε. Στο μεταξύ, δεν κουράζομαι να με ξαφνιάζουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποια σωστή πληροφόρηση και βασίζονται σε φήμες, κουτσομπολιά ή άλλες ανοησίες και συζητούν σοβαρά για το τι θα έκαναν εάν ήταν στην ομάδα ή εάν ήταν ο Τζέιμς».

Ο Τζέιμς είχε έναν τσακωμό με τον Δημήτρη Ιτούδη στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ενώ «αρπάχτηκε» και με συμπαίκτες του μετά την ήττα από την τουρκική ομάδα. Ο θυμός του έπιασε κόκκινο όταν του απαγόρευσαν από την ομάδα να μεταβεί με άδεια στις ΗΠΑ για την κηδεία του παππού του και εκεί «πάγωσαν» οι σχέσεις τους για τα καλά.

Η ΤΣΣΚΑ είχε αναφέρει επίσημα: «Ο Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί σε αναστολή. Η εξήγηση του κλαμπ: Στις 22 Ιανουαρίου, μετά από το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, συνέβη ένα περιστατικό στα αποδυτήρια της ομάδας με τη συμμετοχή του Μάικ Τζέιμς.

Σαν αποτέλεσμα, ο σύλλογος αποφάσισε να απομακρύνει τον αθλητή από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Η τελική απόφαση για το μέλλον του στην ΤΣΣΚΑ θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες και ταυτόχρονα θα δοθούν και εξηγήσεις σχετικά με την αναχώρησή του για την κηδεία του παππού του».

Κύκλοι μάνατζερ ανέφεραν πως έχει «τελειώσει» από την ομάδα.