Ηρακλής: Βρίσκεται στο Ντεν Μπος για τους αγώνες του FIBA Europe Cup

Ο Ηρακλής έφτασε στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας για τα παιχνίδια του Α' ομίλου στο FIBA Europe Cup.

Ηρακλής: Βρίσκεται στο Ντεν Μπος για τους αγώνες του FIBA Europe Cup

Στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας βρίσκεται ήδη από το απόγευμα της Κυριακής (24/1) ο Ηρακλής, με σκοπό να συμμετάσχει στους προκριματικούς αγώνες του Α' ομίλου του FIBA Europe Cup.

Οι «κυανόλευκοι» του Στέργιου Καλύβα είχαν μια πρώτη γνωριμία με τη «Μaasport Sports and Events Arena», όπου θα γίνουν οι αγώνες, ενώ υποβλήθηκαν και σε rapid test λόγω του πρωτοκόλλου της FIBA. Τη Δευτέρα (25/1) ο «Γηραιός» θα προπονηθεί στο γήπεδο στις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Επί ολλανδικού εδάφους συνεχίζει τη θεραπεία του ο Σταύρος Σχίζας που είχε έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (23/1) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Αναλόγως με την πορεία της αποθεραπείας του θα εξαρτηθεί η παρουσία του στον αγώνα με την ουγγρική Κέρμεντ την ερχόμενη Τρίτη (26/1, 16:00). Να σημειωθεί ότι στην αποστολή μετέχει κανονικά και ο Ντέβιν Ίμπανκς.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ηρακλή

Τρίτη 26/1 (16:00): Ηρακλής - Κέρμεντ

Τετάρτη 27/1 (22:00): Ρέτζιο Εμίλια - Ηρακλής

Παρασκευή 29/1 (13:00): Μονς - Ηρακλής

* Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube.

Τέλος, η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει τη συμπαράστασή της και εύχεται γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον Νίκο Γκίκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της ομάδας του, ΑΕΚ, με τον Ιωνικό.