Κατσικάρης: «Πρόκληση και ευκαιρία για μένα η Μάλαγα» (pics-vids)

Ο Φώτης Κατσικάρης παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μάλαγα.

Κατσικάρης: «Πρόκληση και ευκαιρία για μένα η Μάλαγα» (pics-vids)

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της, του Φώτη Κατσικάρη προχώρησε η Μάλαγα. Ο Έλληνας προπονητής, στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε: «Με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Αυτή τη στιγμή στην άμυνα δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Πρέπει όμως να βάλουμε ενέργεια στην επίθεση. Αν και η ομάδα έχει ταλέντο, στα τελευταία παιχνίδια υπήρξαν στιγμές που μπορούσε να επιτεθεί καλύτερα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, έχω παίξει εναντίον της, ενάντια στους παίκτες και τώρα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω από μέσα. Είναι μια πρόκληση και μια ευκαιρία να προπονήσω μια ομάδα με πολλή ιστορία, με υπέροχους φιλάθλους και να βρίσκομαι σε μια υπέροχη πόλη».

Για την φιλοσοφία του είπε: «Επικεντρώνομαι μόνο στο επόμενο παιχνίδι, στο να βλέπω τις αδυναμίες και πώς να τις καλύψουμε. Για μένα, τρία είναι τα θεμελιώδη πράγματα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου: Το ταλέντο, η αθλητικότητα και η νοοτροπία. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Αυτή είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί και να κερδίσει επειδή έχει ταλέντο. Δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί δεν υπάρχει χρόνος για τη φιλοσοφία της δουλειάς μου, αλλά γνωρίζοντας τους παίκτες και μιλώντας με τους προπονητές πρέπει να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια».