Φίλιππος Οικονόμου: Μαζί με Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ

Ο Φίλιππος Οικονόμου στο πλευρό της ομάδας «Πρώτα το μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ.

Φίλιππος Οικονόμου: Μαζί με Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ

H ανακοίνωση του συνδυασμού του Παναγιώτη Φασούλα αναφέρει:

«Η ομάδα μας μεγαλώνει! Καλωσορίζουμε τον Φίλιππο Οικονόμου από την Πάτρα, έναν άνθρωπο που διέπρεψε τόσο στον αθλητικό όσο και στον πολιτικό στίβο. Μια δυνατή υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Η πρωτοβουλία «Πρώτα το μπάσκετ-Παναγιώτης Φασούλας» θα ενδυναμώνεται συνεχώς με νέους υποψήφιους, με στόχο να αλλάξουμε τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ και να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι! Στην κορυφή! Φίλιππε, καλωσόρισες!».

Ο Φίλιππος Οικονόμου είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1974 στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στους Η/Υ, καθώς και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής του Υπουργείου Πολιτισμού. Υπήρξε ερασιτέχνης αθλητής μπάσκετ στις ομάδες Αχαιός Σαραβαλίου και Γαλαξία Δεμενικών και είναι μέλος στην ομάδα μπάσκετ του Φοίνικα Αγυιάς.

Έχει διατελέσει από το 1999 έως το 2010 δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Μεσσάτιδος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δ.Μ. (ΟΝΑΜ). Ήταν μέλος δημαρχιακών, σχολικών επιτροπών και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δ.Μ. Το 2002 υπήρξε μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Παίδων και από το 1992 είναι μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Π. Αχαΐας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς έχει διοργανώσει Αθλιατρικά Συνέδρια 3on3, 5?5, mountain bike, στίβου κ.λπ. σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες».