Ο Πιτίνο αγοράζει την Ορτέζ! (pic)

Ο 68χρονος Αμερικανός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Ρίκ Πιτίνο διαπραγματεύεται την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της γαλλικής Ορτέζ

Ο Πιτίνο αγοράζει την Ορτέζ! (pic)

Το πέρασμα του Ρικ Πιτίνο από την Ευρώπη φαίνεται πως δεν ήταν περιστασιακό.

Ο Αμερικανός προπονητής, που θήτευσε μάλιστα δύο φορές στον πάγκο του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για μια νέα κίνηση, η οποία ασφαλώς προκαλεί έκπληξη.

Όπως αναφέρει η «République des Pyrénées» ο Πιτίνο είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να αγοράσει την Ορτέζ!

Πιο συγκεκριμένα, ο 68χρονος προπονητής μαζί με τον παλαίμαχο NBAer, Τζαμάλ Μάσμπερν και τον άλλοτε συνεργάτη του στους Νιου Γιορκ Νικς, Στου Τζακσον, βρίσκονταν σε επαφές με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, ώστε να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της.

Έτσι, ο Πιτίνο αναμένεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της Ορτέζ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο μπάσκετ.

Αυτή την περίοδο ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει το προπονητικό πρόγραμμα στο κολλέγιο Αϊόνα, έχοντας εγκατασταθεί στη Ν. Υόρκη και παράλληλα βέβαια είναι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Βέβαια με την σημείωση να οδηγήσει αυτός το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Η νέα επιχειρηματική προσπάθεια του Πιτίνο δείχνει ασφαλώς πως το πέρασμά του από το ευρωπαϊκό μπάσκετ του άφησε κάποια στοιχεία και θα έχει ενδιαφέρον πως θα τα πάει αυτή τη φορά ως επενδυτής…