Φενέρμπαχτσε: Θέλει να φέρει ψηλό από το ΝΒΑ - Μιλάει με τον Ο' Κουίν

Η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να αναθαρρήσει στην κατάταξη και η ομάδα θέλει να ενισχύσει την φροντ-λάιν της με τον επί σειρά ετών παίκτη του ΝΒΑ και των Σίξερς, Κάιλ Ο' Κουίν.

Φενέρμπαχτσε: Θέλει να φέρει ψηλό από το ΝΒΑ - Μιλάει με τον Ο' Κουίν

Η Φενέρμπαχτσε είναι σε μεταβατική περίοδο και φέτος προσπαθεί να βρει μία θέση στα playoffs της EuroLeague. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει ζητήσει ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών της ομάδας (έχει απογοητεύσει η παρουσία του Τζόνι Χάμιλτον) και έχει ήδη ρίξει τα... δίχτυα του στην αγορά του ΝΒΑ. Άλλωστε, τη γνωρίζει εξαιρετικά, έχοντας εργαστεί εκεί για πολλά χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 31χρονου φόργουορντ/σέντερ, Κάιλ Ο'Κουίν, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στους Σίξερς. Έπαιζε σταθερά στο ΝΒΑ από το 2012, έχοντας αγωνιστεί σε Ορλάντο, Νέα Υόρκη και Ιντιάνα. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει «γάμος».

Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση «4», αλλά μπορεί να λειτουργήσει και στο «5». Έχει ύψος 2.05. Φέτος, όμως, δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ, είναι ελεύθερος και η Φενέρμπαχτσε θέλησε να... αρπάξει την ευκαιρία.