Ολυμπιακός: Διαδικτυακά σεμινάρια των Ακαδημιών με αυτών της Χάποελ Τελ Αβίβ

Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού και της Χάποελ Τελ Αβίβ συνδιοργάνωσαν διαδικτυακά σεμινάρια. Ομιλητής ήταν ο Νίκος Μπάρλος τον οποίο παρακολούθησαν 50 Ισραηλινοί προπονητές.

Ολυμπιακός: Διαδικτυακά σεμινάρια των Ακαδημιών με αυτών της Χάποελ Τελ Αβίβ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια που συνδιοργάνωσαν οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις αντίστοιχες της Χάποελ Τελ Αβιβ, με κυρίαρχο θέμα τη δομή και την λειτουργία μιας Ακαδημίας σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

Την Παρασκευή (15/01) μάλιστα μίλησε ο προπονητής των Παίδων των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Νίκος Μπάρλος, για την λειτουργία της παιδικής ομάδας, τον ετήσιο προγραμματισμό και την σύνδεσή της με το παμπαιδικό και το εφηβικό.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο παρακολούθησαν 50 Ισραηλινοί προπονητές, καθώς και ο κόουτς της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Γιάννης Καστρίτης, όσο φυσικά του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Λίγες μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα (11/01), ο Κώστας Καλογερόπουλος, επίσης προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ακαδημιών, αναφέρθηκε στην λειτουργία της παμπαιδικής ομάδας και στο πως προετοιμάζεται ο αθλητής για τη μετάβασή του στο παιδικό.