Θέμα στη Marca ο Κόνιαρης: «Γι αυτό τον επιλέξαμε» το σχόλιο του GM της Ομπραντόιρο

Ο Γενικός Διευθυντής της Ομπραντόιρο Χοσέ Λουίς Ματέο εξήγησε τους λόγους δανεισμού του Αντώνη Κόνιαρη από τον Ολυμπιακό.

Θέμα στη Marca ο Κόνιαρης: «Γι αυτό τον επιλέξαμε» το σχόλιο του GM της Ομπραντόιρο

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Αντώνης Κόνιαρης θα φτάσει στο Σαντιάγκο της Ισπανίας προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, την Ομπραντόιρο, στην οποία δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δανεικός στην Ομπραντόριο ο Κόνιαρης

Η ισπανική Marca αφιέρωσε αρκετό χώρο της για να «συστήσει» τον 23χρονο γκαρντ της Ομπραντόιρο πλέον, η οποία βρίσκεται στην 13η θέση της ισπανικής λίγκας ACB μετρώντας 6 νίκες και 10 ήττες. Δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη, κάτι που ήθελε ο Ολυμπιακός, ωστόσο το ισπανικό πρωτάθλημα θα δώσει άλλου είδους παραστάσεις στον Κόνιαρη και εμπειρίες.

Η Ομπραντόιρο, η οποία δεν έπαιξε στους τελευταίους αγώνες της, καθώς είχε ανακοινώσει κρούσματα κορονοϊού, είχε πολλούς τραυματίες της στα γκαρντ και αποφάσισε να βγει στην αγορά, αρπάζοντας την ευκαιρία με τον 23χρονο γκαρντ (1.96μ.) του Ολυμπιακού.

Ο Τούρκος Οζμιζράκ έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο από την προετοιμασία και δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα τέσσερις μήνες μετά, ενώ ο Ράφα Γκαρσία έκανε εγχείρηση. Από τραυματισμό στον αστράγαλο αναρρώνει και ο Πόζας και η Ομπραντόιρο έχει μείνει μόνο με τον βετεράνο Άλμπερτ Όλιβερ, ο οποίος πήγε στην ομάδα ως… προσωρινή λύση.

Γι αυτό λοιπόν κινήθηκαν και επισημοποίησαν τον δανεισμό του Αντώνη Κόνιαρη, για τον οποίο ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Χοσέ Λουίς Ματέο είπε…

«Είναι νεαρός παίκτης αλλά έχει την εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και τα φυσικά του προσόντα τον καθιστούν ως έναν πολύ καλό αμυντικό. Επιπλέον, οι αποφάσεις που μπορεί να πάρει στο παιχνίδι, το ότι μπορεί να παίξει δίπλα σε άλλο πόιντ γκαρντ και η επιθυμία του να έρθει στην ομάδα μας, έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την επίτευξη της συμφωνίας».