Παναθηναϊκός: Μένει… προσωρινά στην Εθνική Ισραήλ ο Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας είχε συνάντηση με την Ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ και αποφασίστηκε να μείνει τουλάχιστον στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου.

Παναθηναϊκός: Μένει… προσωρινά στην Εθνική Ισραήλ ο Κάτας

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως υπάρχει στη συνεργασία του Όντεντ Κάτας με την Εθνική Ισραήλ! Ο Ισραηλινός τεχνικός- προσεχώς του Παναθηναϊκού- αναμένονταν να λύσει τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και γι αυτό τον λόγο είχε συνάντηση με την Ομοσπονδία της χώρας.

Σύμφωνα όμως με τα νεότερα που μεταφέρουν από το Ισραήλ και δη η Walla αποφασίστηκε να παραμείνει Ομοσπονδιακός τεχνικός τουλάχιστον μέχρι το επόμενο «παράθυρο» της Fiba του Φεβρουαρίου και δη στα παιχνίδια κόντρα σε Ρουμανία και Ισπανία!

Το Ισραήλ βέβαια έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Eurobasket 2022 καθώς έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά, αλλά ο Κάτας θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο της ομάδας και στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Πρακτικά βέβαια, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού τόσο στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (17/2) όσο και αυτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19 Φεβρουαρίου. Το Ισραήλ αντιμετωπίζει τη Ρουμανία στις 19 Φεβρουαρίου ενώ δύο μέρες αργότερα την Ισπανία.