Ο Αντομάιτις αντικαταστάτης του Κάτας στην Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ βρήκαν τον αντικαταστάτη του Όντεντ Κάτας, ο οποίος αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Χάποελ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντομάιτις.

Ο Αντομάιτις αντικαταστάτης του Κάτας στην Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Μάλιστα όπως αναφέρουν στο Ισραήλ βρέθηκε και ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ αφού είναι θέμα χρόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις λοιπόν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Όντεντ Κάτας στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, που έδωσε το ΟΚ από την πλευρά της έτσι ώστε ο Κάτας να συζητήσει και να συμφωνήσει με την «πράσινη» ΚΑΕ.

Ο Ισραηλινός κόουτς έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται στη χώρα μας, ώστε να πιάσει δουλειά.

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις από την πλευρά του, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα και αναμένεται να αναλάβει άμεσα δουλειά στην Χάποελ.

Ο Λιθουανός τεχνικός πέρασε επιτυχώς από συνέντευξη και όπως επιβεβαιώνεται οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από τη συμφωνία, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί μετά το αντίο του Κάτας.

Ο τελευταίος λογικά θα καθίσει στον πάγκο της Χάποελ για τελευταία φορά στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League και εν συνεχεία θα έρθει στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟ παίζει με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή.