Πρίντεζης: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους φιλάθλους μας» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Euroleague για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πρίντεζης: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους φιλάθλους μας» (vid)

Η σεζόν είναι ιδιαίτερη στην Euroleague ελέω του κορονοϊού, τα (περισσότερα) γήπεδα άδεια, η ατμόσφαιρα «παγωμένη» και η διοργανώτρια αρχή ζήτησε την άποψη του Γιώργου Πρίντεζη για να περιγράψει τις νέες ιδιάζουσες συνθήκες.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως «οι φίλαθλοι είναι σημαντικοί. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού φωνάζουν στις καλές στιγμές και στις κακές στιγμές. Όλα αυτά τα συναισθήματα που δημιουργούνται, τα γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες της ομάδας. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε γι' αυτούς».

Για το παιχνίδι που θυμάται τη μέγιστη βοήθεια του κόσμου, ο Πρίντεζης είπε: «Θυμάμαι το ματς με την Μπαρτσελόνα, το 4ο παιχνίδι, που μας έδωσε την πρόκριση στο Final Four, οι φίλαθλοι μας είχαν βοηθήσει πάρα πολύ και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική».

Τέλος, ανέφερε: «Τα συναισθήματα όταν κερδίσαμε την πρώτη EuroLeague, όταν ανατρέψαμε το σκορ. Ήταν τόσο χαρούμενοι και τόσο ενθουσιασμένοι που η ομάδα είχε πετύχει. Ήταν όμορφο συναίσθημα»!