Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ με θητεία στον Ολυμπιακό, βρίσκεται κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Κοντά στη Λοκομοτίβ Κουμπάν!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη και όπως όλα δείχνουν η Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzart Sport» η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και δεν αποκλείεται σύντομα να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας οι δυο πλευρές.

Ο Αμερικανός γκαρντ με θητεία φυσικά στον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε ουσιαστικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κουίν Σνάιντερ και να έχει σταθερή παρουσία στο ροτέισον της ομάδας, όπως μαρτυρούν και οι μόλις 10 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με 1.4 πόντους κατά μέσο όρο.

Επίσης, ο Γκος αγωνίστηκε και με τη θυγατρική ομάδα των Τζαζ στη G-League, πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις και μέτρησε 15.3 πόντους, 5.5 ασίστ, 3.9 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανός γκαρντ αποκτήθηκε από την ομάδα της Σολτ Λέικ Σίτι το καλοκαίρι του 2019, με τον Γκος να κάνει χρήση του οπτ άουτ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA.

Οι Τζαζ συμφώνησαν με τον Γιόγκι Φέρελ, ο οποίος θα πάρει ουσιαστικά τη θέση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.