Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 85-72: Το...καθάρισε σε ένα λεπτό (vid)

Η Αναντολού Εφές μέσα σε ένα λεπτό...καθάρισε την Φενέρμπαχτσε και πήρε το ντέρμπι στην Τουρκία με 85-72. Το σκορ τρία λεπτά πριν από το τέλος ήταν 74-70 αλλά ακολούθησε ένα 8-0 της Εφές!

Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 85-72: Το...καθάρισε σε ένα λεπτό (vid)

Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Αναντολού Εφές, πήρε το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (85-72). Βέβαια η Φενέρ είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες αφού δεν έπαιξαν οι Λορένζο Μπράουν, Μπόμπι Ντίξον, Άλεξ Πέρεζ και Τζάρελ Έντι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τον έλεγχο και έδειξε χαρακτήρα όταν η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε τρία λεπτά πριν από το τέλος και έδειξε ικανή να πάρει τη νίκη.

Το 74-70 τρία λεπτά πριν από το τέλος, σε ένα λεπτό έγινε 82-70 με τρίποντα των Μίσιτς, Σίμον και καλάθι του Λάρκιν!

Ο Αντριέν Μοερμάν με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικός και ο κορυφαίος του αγώνα. Κομβικοί οι Κρούνοσλαβ Σιμόν (15π, 5ρ, 6ασ), Σέιν Λάρκιν (14π) και Βασίλιε Μίτσιτς (12π) οι οποίοι...μίλησαν στα κρίσιμα σημεία του ντέρμπι.

Από πλευράς Φενέρμπαχτσε, που παρατάχθηκε στο ντέρμπι χωρίς τους Λορένζο Μπράουν, Μπόμπι Ντίξον, Άλεξ Πέρεζ και Τζάρελ Έντι, ο Νταϊσόν Πιέρ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, με τον Μάρκο Γκούντουριτς να ακολουθεί με 12 πόντους και 4 ασίστ.