Δικαίωση Σκινδήλια και στο Εφετείο: «Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή στον Δ.Γιαννακόπουλο»

Χρηματική αποζημίωση θα λάβει ο Γιώργος Σκινδήλιας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς μετά το ποινικό δικαστήριο και το Εφετείο καταδίκασε τον Δ. Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμηση.

Δικαίωση Σκινδήλια και στο Εφετείο: «Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή στον Δ.Γιαννακόπουλο»

Απόλυτα δικαιωμένος και στο Εφετείο ο Γιώργος Σκινδήλιας, καθώς καταδίκασε και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η προσωπική δήλωση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός και προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «Χαλυβουργικής» Γιώργου Σκινδήλια αναφέρει:

«Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε την 8.12.2020 και σε δεύτερο βαθμό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε ποινή φυλακίσεως 12 μηνών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική μου δυσφήμηση.

Η ανάγκη αποκατάστασης της τιμής και υπόληψής μου, που τόσο επίμονα και επί πολλά χρόνια προσβλήθηκαν, επιβάλλει να καταστήσω γνωστό ότι το ποινικό δικαστήριο, με την ομόφωνη τελεσίδικη απόφασή του, έκρινε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τον ιστότοπο συμφερόντων του με την επωνυμία «Newsbomb.gr» για να με συκοφαντήσει επανειλημμένα.

Όμοια απόφαση έχει λάβει το Εφετείο Αθηνών και στην παράλληλη αστική δίκη, καταδικάζοντας τον εμπνευστή των συκοφαντικών δημοσιευμάτων Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μού καταβάλει χρηματική αποζημίωση και να δημοσιεύσει την εις βάρος του απόφαση στον ίδιο ιστότοπο newsbomb.gr».