To fosonline.gr σας στέλνει στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη (pics,vid)

To fosonline.gr προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα για το μεγαλύτερο 3x3 StreetBall Event της Ελλάδας «LG AegeanBall Festival 2018».
 

To fosonline.gr σας στέλνει στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη (pics,vid)

Η Σύρος προετοιμάζεται να υποδεχτεί το «LG AegeanBall Festival» για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και τις 9 Ιουλίου μπροστά από Δημαρχιακό μέγαρο στην ιστορική πλατεία «Μιαούλη» του νησιού. «Πατριάρχης» αυτής της αθλητικής «γιορτής» του μπάσκετ, είναι ο διεθνής παίκτης και «έμβλημα» του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος και έχει καταγωγή από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το «μενού» της διοργάνωσης περιλαμβάνει αθλητές-προσωπικότητες από το «πάνω ράφι», καθώς και πολλές εκπλήξεις που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί. Τα δύο πρώτα χρόνια ζωής του «LG AegeanBall Festival» ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς το εν λόγω τουρνουά, δεν προσφέρει μόνο μπασκετικό θέαμα, αλλά έχει και τουριστικές-κοινωνικές προεκτάσεις. Τις προηγούμενες χρονιές δόθηκαν χρηματικές ενισχύσεις σε διάφορα ιδρύματα της Σύρου, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κερδίσετε τη δωρεάν εγγραφή στο «LG Aegean Ball Festival» μέσω του fosonline.gr.

1.Το fosonline προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα για το κορυφαίο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival (http://www.aegeanball.gr/), που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.
2.Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ο συμμετέχων να έχει κάνει like στη Σελίδα του LG AegeanBall Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/aegeanballfestival/) και να κοινοποιήσει δημόσια το post του διαγωνισμού (link του πρώτου post που θα έχουμε φτιάξει).
3.Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την 25η Ιουνίου και η ανάδειξη του νικητή θα γίνει την ίδια ημέρα από την Σελίδα του LG AegeanBall Festival.
4.Μετά την ανάδειξη του νικητή, η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να δηλώσει κανονικά την συμμετοχή της στην Φόρμα Εγγραφής (https://bit.ly/2ksyo7g) και στο πεδίο «Συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας» να συμπληρώσει σε παρένθεση το fosonline.gr, μετά το όνομα της ομάδας του.
5.Το δώρο περιλαμβάνει μόνο το κόστος δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά.
6.Η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε παίκτες.
7.Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής (https://bit.ly/2ksyo7g).