Έμπορος κάνναβης ο Ουόλτερ Μπέρι! Διαφημίζει την επιχείρηση «Truth» στα social media (pic)

Με το εμπόριο ινδικής κάνναβης μέσω διαδικτύου ασχολείται ο Ουόλτερ Μπέρι, ο οποίος διαφήμισε την επιχειρηματική δραστηριότητά του μέσω των social media.

Έμπορος κάνναβης ο Ουόλτερ Μπέρι! Διαφημίζει την επιχείρηση «Truth» στα social media (pic)

Διευρύνει τους επιχειρηματικούς ορίζοντές του ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ουόλτερ Μπέρι.

Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός παλιός αθλητής άρχισε να εμπορεύεται ινδική κάνναβη μέσω του διαδικτύου! Aξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η φίρμα του θα έχει την επωνυμία «Truth», όπως ήταν δηλαδή το προσωνύμιό του στα χρόνια που αγωνιζόταν και διέπρεπε στα παρκέ!

Ο Νεοϋορκέζος άσος έπαιζε στη θέση του πάουερ φόργουορντ και, πέρα από σημαντική θητεία στο ΝΒΑ και σε διάφορες ιταλικές ομάδες, είχε πολλά περάσματα και από την Ελλάδα, φορώντας με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα των Άρη (1991, 1997), Ολυμπιακού (1992-93, 1995-96), ΠΑΟΚ (1993-94, 1998-99), Ηρακλή (1994-95) και Μακεδονικού (2000).

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ασχολούμαι με το εμπόριο κάνναβης. Ως πρώην αθλητής, τα οφέλη της κανναβιδιόλης είναι σημαντικά στο βασίλειο των σπορ και σε όλους όσοι από εμάς ταλαιπωρούνται με τη διαχείριση πόνων και άγχους», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο instagram ο 56χρονος πια Μπέρι.