NBA ντραφτ: Για Ποκουσέφσκι και Ντένβερ Νάγκετς γράφουν στην Ιταλία (pic + vid)

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μπορεί να αποτελέσει επιλογή των Ντένβερ Νάγκετς στο επικείμενο ντραφτ του ΝΒΑ.

NBA ντραφτ: Για Ποκουσέφσκι και Ντένβερ Νάγκετς γράφουν στην Ιταλία (pic + vid)

Την πόρτα του ΝΒΑ θα χτυπήσει φέτος ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος θα συμμετάσχει στο επικείμενο ντραφτ.

Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος σε ενάμιση μήνα θα κλείσει τα 19 χρόνια του, ελπίζει να πάει καλά και να βρεθεί σε ένα υψηλό νούμερο στη φετινή διαδικασία που έχει πάρει παράταση λόγω της πανδημίας και θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου. Εξυπακούεται ότι το ΝΒΑ ντραφτ 2020 θα διενεργηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι σε αίθουσα όπως μέχρι τώρα.

Παραμένει άγνωστο ποια ομάδα από τον «μαγικό κόσμο» θα τον αποκτήσει, ωστόσο στην Ιταλία γράφουν πως οι Ντένβερ Νάγκετς θα μπορούσαν να επιλέξουν τον Ποκουσέφσκι. Πάντως όποιος αποφασίσει να επενδύσει στον νεαρό άσο θα πρέπει να καταβάλει το απαραίτητο μπάι άουτ στους «ερυθρόλευκους», στους οποίους ανήκει ο Ποκουσέφσκι.

Στη γειτονική μας χώρα λοιπόν ο δημοσιογράφος Ραφαέλε Αρκούρι συγκεκριμένα γράφει ότι «ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα μπορούσε να αποτελέσει την επιλογή του Ντένβερ. Ο 18χρονος με τη διπλή υπηκοότητα (Σέρβος / Έλληνας), που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα 17 του στη Euroleague. Λεπτοκαμωμένος, διακρίνεται για την ευστροφία του και την ικανότητά του να μεταφέρει την μπάλα σαν πλέι μέικερ».