Σχορτσανίτης: «Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους, μακάρι να έδινα περισσότερα στον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θυμάται τα χρόνια του στον Ολυμπιακό, μιλά για τη βία των γηπέδων και σχολιάζει την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Σχορτσανίτης: «Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους, μακάρι να έδινα περισσότερα στον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θυμάται τα χρόνια του στον Ολυμπιακό και την στήριξη από τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι το 2014 και δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική το 2006 μίλησε στο Eurohoops Show και μεταξύ άλλων στάθηκε στην πενταετία που πέρασε στον Ολυμπιακό (2005-2010), με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως πάντα θα ευχαριστεί τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την βοήθεια που τους έδωσαν, την ώρα που ο ”Σόφο” νιώθει πως δεν έδωσε αρκετά στην ”ομάδα που τον στήριξε”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

”Ευχαριστώ πολύ τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την αγάπη και την πίστη που μου δείξανε και τη βοήθεια που μου έδωσαν. Ήμουν μικρός όταν πήγα στον Ολυμπιακό, έβγαλα αρκετά προβλήματα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά οι Πρόεδροι με βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαν επιμείνει. Είναι κάτι που πάντα θα το λέω.

Έχω κάνει αρκετά πράγματα, ας τα πούμε λάθη, στην καριέρα μου. Δεν έδωσα στον Ολυμπιακό περισσότερα όσο έπαιζα. Ήταν μία ομάδα που με στήριξε και μακάρι να μπορούσα να δώσω περισσότερα. Πνευματικά, σωματικά και από άποψη ωριμότητας να βοηθήσω περισσότερο. Αλλά δεν ήμουν”.

O Σχορτσανίτης επιπλέον αναφέρθηκε στη βία των γηπέδων και τον φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, που κατά τη γνώμη του είναι ο πιο σκληρός που έχει συναντήσει στην καριέρα του, με τα ελληνικά γήπεδα να είναι το πιο δύσκολα που μπορεί κάποιος να παίξει!

Η συζήτηση είχε κοινωνικές προεκτάσεις, με τον Σχορτσανίτη να αναφέρεται και στην πρόσφατη καταδίκη της Χρυσής Αυγής: