ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε συμφωνία με χορηγό

Η εταιρία Tesla αποτελεί τον επίσημο χορηγό του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε συμφωνία με χορηγό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά του συνάπτοντας συνεργασίες σε επίπεδο χορηγιών, με την εταιρεία Tesla να αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η εταιρεία οικιακών συσκευών Tesla ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2020/2021, καθιστώντας την Tesla επίσημο χορηγό του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη χαρά η Tesla στηρίζει το σύλλογο του Παναθηναϊκού και την εξαιρετική έως σήμερα πορεία του ως πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και 6 φορές κάτοχο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από την ίδρυσή της το 1919, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει μία μοναδική κληρονομιά στο ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας στο ρόστερ της μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Η ομάδα συνεχίζει και φέτος την πορεία της προς την κορυφή των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων διαθέτοντας μία άκρως ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα.

Η Tesla ξεκίνησε το 2014, με στόχο να φέρει την τεχνολογία κοντά σε όλους. Δημιουργεί σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι.

Η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως τηλεοράσεις και κλιματιστικά, ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, εστίες μαγειρικής κ.λπ., καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, όπως κινητά τηλέφωνα και οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Tesla ήρθε στην Ελλάδα στα μέσα του 2018 φέρνοντας στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων και κλιματιστικών έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, πρεσβεύοντας το σύνθημα «Τεχνολογία για όλους».

Εκτός από την Ελλάδα, η εταιρεία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες αγορές, όπως της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και άλλων χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ένωσης και των Βαλκανίων ενώ στα άμεσα πλάνα της είναι και η διείσδυση σε ακόμα περισσότερες αγορές μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Το κοινό όραμα της επιτυχίας και της προσφοράς αξέχαστων στιγμών χαράς και ικανοποίησης φέρνει μαζί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την Tesla. Με τον Παναθηναϊκό να δημιουργεί όλες αυτές τις γιορτινές στιγμές και την Tesla να φροντίζει να τις απολαύσετε στο μέγιστο σε ένα άνετο περιβάλλον, με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη αυτής της νέας συνέργειας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την νέα σεζόν! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.tesla.info».