Ίβκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να γίνει προπονητής σε ομάδα στο ΝΒΑ»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποφάσισε να μείνει εκτός δράσης φέτος και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον προτρέπει να αναλάβει ομάδα στο ΝΒΑ. 

Ίβκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να γίνει προπονητής σε ομάδα στο ΝΒΑ»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όπως τη σεζόν 2012-2013, έτσι και φέτος, αποφάσισε να ξεκουραστεί και να μείνει μία σεζόν μακριά από το μπάσκετ. Αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε μετά από 7 χρόνια παρουσίας του εκεί. Ήδη, μάλιστα, αρκετοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο "δάσκαλος" του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον οποίο έχει αδελφική σχέση, αναφέρθηκε στην απόφαση του, αλλά και στο μέλλον του, σχολιάζοντας πως θα πρέπει να αναλάβει ομάδα στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Έχω κοουτσάρει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπήρξε βοηθός μου, είμαστε οικογενειακοί φίλοι, επομένως μπορώ να πω ότι τον γνωρίζω αρκετά καλά. Είμαι σε θέση, λοιπόν να εκφράσω τη γνώμη μου ότι ένα πραγματικό και μεγάλο κίνητρο για τον Ζέλικο ώστε να συνεχίσει να δουλεύει ως προπονητής στα ώριμα χρόνια της καριέρας του είναι να κοουτσάρει στο ΝΒΑ. Πρέπει να κάνει το βήμα και να αναλάβει ομάδα στο ΝΒΑ».