Γκασόλ: «Fake news για μένα, τον αδελφό μου και τη Μπαρτσελόνα»

Ο Ισπανός σούπερ σταρ Πάου Γκασόλ διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες για πιθανή συμφωνία του ιδίου ή του αδελφού του Μαρκ με τη Μπαρτσελόνα

Γκασόλ: «Fake news για μένα, τον αδελφό μου και τη Μπαρτσελόνα»

Ο Πάου Γκασόλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και ξεκαθάρισε πως σε έναν μήνα θα έχει αποφασίσει αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Η πανδημία μας έφερε πολλά κακά. Εμένα μου έφερε και χρόνο, για την αποθεραπεία του ποδιού μου. Η κατάστασή μου είναι καλύτερη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχω ξανά υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θα μάθω αν μπορώ να είμαι ξανά ανταγωνιστικός», δήλωσε μιλώντας για το μέλλον του.

Όσο για τα σενάρια που έφερναν τον ίδιο ή τον αδελφό του, Μαρκ, στην Μπαρτσελόνα είπε: «Δεν ξέρω από ποιες πηγές ήρθαν αυτά τα νέα και ποιοι δημιούργησαν αυτόν το "θόρυβο". Όμως, αν τα νέα δεν ήρθαν από την ομάδα ή τους παίκτες, τότε μιλάμε απλά για φήμες.

Μου δημιούργησε έκπληξη το πώς μεταδόθηκαν τέτοιες πληροφορίες, χωρίς να επιβεβαιωθούν. Όλη αυτή η φημολογία είναι «fake news» και δεν έχει βάση».